Teriyaki-kylling med edamamebønner og ris
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Teriyakisauce giver kyllingen en dyb smag, samtidig med at overfladen får en flot glasering.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold risene varme.
Hæld de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over dem, og hæld vandet fra med det samme.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker, og brun dem i olie på en pande i 3-4 minutter ved høj varme.
Skru ned for varmen, og tilsæt teriyakisauce, sojasauce og honning. Pres saften af limefrugten udover.
Lad det simre i 10 minutter på panden, til kyllingen er gylden.
Rens og snit forårsløg. Hak koriander. Anret ris og edamamebønner i skåle, og fordel kyllingestykkerne ovenpå.
Drys med forårsløg og koriander. Servér med limefrugt skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk