Tatarbøffer med bagte rodfrugter og salat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Tatar skal laves af helt frisk kød, og så smager det vidunderligt. Servér bagte grøntsager til, og du har et fuldendt måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbeder og kartofler. Skær rødbederne i stave, og skær kartoflerne i tynde skiver.
Fordel rødbeder og kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp med olie.
Krydr med spidskommen, salt og peber, og bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til kartoflerne er sprøde.
Læg kødet i en skål. Hak purløg. Rør purløg, sennep, mayonnaise, æggeblommer, kapers, Worcestershiresauce og tabasco i, og rør, indtil konsistensen er ensartet.
Smag til med salt og peber. Sæt kødet på køl, til det skal serveres.
Skyl spinaten, og vend med olie, salt og peber.
Form farsen til bøffer. Pil rødløget, og skær det i tynde både.
Top bøfferne med rødløgsbåde, og drys med hakket purløg. Servér med de bagte grøntsager og spinatsalat.
Tip!
Rådfør dig gerne med din lokale slagter, når du køber kød til tatar – det skal være helt friskt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk