Tatar med bagte æggeblommer og ristede løg
De farverige æggeblommer bages ved lav varme i ovnen, så de bevarer deres fine udseende og cremede konsistens. Servér til tataren, så du får den helt rigtige umamismag.
![Tatar med bagte æggeblommer og ristede løg](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/tatar-med-bagte-aeggeblommer-og-ristede-log_8230.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6471826806935401&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
June 26, 2020 af Camilla Zarah LawesFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Udstyr
- 4 ramekiner
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner