Tatar af gulerødder
15. marts 2019
af
Marieke Verdenius.
Foto: Marieke Verdenius
Du forbinder nok tatar med råt kød, men det kan faktisk også serveres i en vegetarisk udgave. Her er det fx gulerødder, persille og løg, der fuldender retten for dig. Servér med hjemmelavede sennepspickles til.
Ingredienser
Udstyr
Desuden
kødhakker
Sådan gør du
Bland sennepsfrø, hvidvinseddike, sukker og vand i en gryde. Bring det i kog. Tilsæt salt, og lad det simre i 20 minutter. Køl blandingen af, og stil den på køl.
Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i grove tern. Kog dem i saltet vand, indtil de slipper en gaffel. Si og dup dem tørre. Stil dem på køl. Pil og snit rødløg, og skyl og hak persillen. Kør gulerødderne igennem kødhakkeren. Tilsæt salt, peber, olivenolie og Worchestershiresauce. Pres citronen, og tilsæt saften.
Anret tataren på tallerkenerne. Rist brødet. Pynt hver tallerken med kapers, rødløg, persille og sennepspickles. Servér med ristet brød og smør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk