Tatar af gulerødder

15. marts 2019 af .

Foto: Marieke Verdenius

Du forbinder nok tatar med råt kød, men det kan faktisk også serveres i en vegetarisk udgave. Her er det fx gulerødder, persille og løg, der fuldender retten for dig. Servér med hjemmelavede sennepspickles til.

Ingredienser

Udstyr

Desuden
kødhakker

Sådan gør du

Bland sennepsfrø, hvidvinseddike, sukker og vand i en gryde. Bring det i kog. Tilsæt salt, og lad det simre i 20 minutter. Køl blandingen af, og stil den på køl.
Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i grove tern. Kog dem i saltet vand, indtil de slipper en gaffel. Si og dup dem tørre. Stil dem på køl. Pil og snit rødløg, og skyl og hak persillen. Kør gulerødderne igennem kødhakkeren. Tilsæt salt, peber, olivenolie og Worchestershiresauce. Pres citronen, og tilsæt saften.
Anret tataren på tallerkenerne. Rist brødet. Pynt hver tallerken med kapers, rødløg, persille og sennepspickles. Servér med ristet brød og smør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar