Tartiflette

6. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Det lyder perfekt fransk på den franske måde – og det er det også. Forestil dig, at du sidder i et rustikt landkøkken med masser af god rødvin i glasset, mens du nyder din tartiflette.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Kog dem 5 minutter i letsaltet vand.
Pil løg, og skær det i tern. Smelt smør på panden, og steg løg og bacon, til baconet har taget lidt farve. Tilsæt kartoflerne, og lad dem stege med. Krydr med salt og peber.
Hæld blandingen i et ovnfast fad, skær osten i skiver på den bredeste led, og fordel dem ovenpå. Bag tartifletten i ovnen i 20 minutter. Servér med en god salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar