Tartiflette
6. april 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det lyder perfekt fransk på den franske måde – og det er det også. Forestil dig, at du sidder i et rustikt landkøkken med masser af god rødvin i glasset, mens du nyder din tartiflette.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Kog dem 5 minutter i letsaltet vand.
Pil løg, og skær det i tern. Smelt smør på panden, og steg løg og bacon, til baconet har taget lidt farve. Tilsæt kartoflerne, og lad dem stege med. Krydr med salt og peber.
Hæld blandingen i et ovnfast fad, skær osten i skiver på den bredeste led, og fordel dem ovenpå. Bag tartifletten i ovnen i 20 minutter. Servér med en god salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk