Tarteletter med svampestuvning

6. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Tarteletter med svampestuvning er et godt, grønt alternativ til de klassiske med høns i asparges.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løgene.
Steg begge dele i smør i en gryde ved jævn varme, til løgene er klare.
Tilsæt fløde, og kog i 5-10 minutter, til stuvningen er cremet. Smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen eller på brødristeren.
Fordel svampestuvningen i de lune tarteletter, og pynt med hakkede krydderurter. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar