Tarteletter med svampestuvning
6. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Columbus Leth
Tarteletter med svampestuvning er et godt, grønt alternativ til de klassiske med høns i asparges.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løgene.
Steg begge dele i smør i en gryde ved jævn varme, til løgene er klare.
Tilsæt fløde, og kog i 5-10 minutter, til stuvningen er cremet. Smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen eller på brødristeren.
Fordel svampestuvningen i de lune tarteletter, og pynt med hakkede krydderurter. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på verdens bedste tarteletter!