Tarteletter med skinke, asparges, gulerod og ærter
22. april 2021
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Carina Kruger
Mens tarteletter med høns i asparges typisk forbindes med efteråret, kan du fejre foråret med denne variant med skinke og farverige og velsmagende grøntsager i sæson.
Ingredienser
Sådan gør du
Salt vandet let, og kog det op i en gryde. Tilsæt gulerodstern og aspargesstykker a 1 cm, og kog i 3 minutter. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte, og gem kogevandet.
Smelt smørret i en gryde, til det bruser op. Tilsæt melet, og rør rundt i ½ minut.
Kom skinketern, bælgede ærter og de kogte grøntsager i saucen, kog op, og smag til med salt og peber.
Spæd saucen op med mælken og derefter med ca. halvdelen af kogevandet til en god sauce. Lad saucen simre i 5 minutter.
Tænd ovnen, ca. 10 minutter før den skal bruges.
Varm tarteletterne op, som angivet på emballagen.
Anret dem på et fad, fyld saucen i tarteletterne, drys med hakket brøndkarse, og servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Tarteletter med høns i asparges