Tarteletter med grønne asparges og rejer
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Tarteletter i en frisk udgave med grønne asparges og rejer, lige til middagsbordet.
Ingredienser
Udstyr
en fast muffinform af metal eller silikone med 12 huller
Sådan gør du
Smør muffinformen med olie. Rul butterdejen ud. Udstik 12 cirkler, og læg dem i hullerne i muffinformen, så dejen formes som tarteletter.
Pisk æg og fløde sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl aspargeserne, og bræk den nederste ende af. Skær aspargeserne i 3 cm lange stykker. Bring vand i kog i en gryde, og kog aspargeserne i 3 minutter.
Afkøl dem under koldt vand, og vend dem i æggemassen. Fordel blandingen i de ubagte butterdejstarteletter.
Bag tarteletterne i en 200° varm ovn i 15-20 minutter, til de er faste og gyldne.
Pres saften af citronen. Vend rejerne med friskhakket dild, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Anret rejerne oven på de friskbagte, varme tarteletter, og servér straks.
Tip!
Af en rulle færdigkøbt butterdej kan du hurtigt bage en portion sprøde tarteletter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på tarteletter