Tarte tatin med æbler og rosmarin

Tarte tatin er en fransk upside down-æbletærte, som består af mørdej, æbler og karamel. Den bages med æblerne nederst og dejen øverst, men vendes om ved servering. Det lille tvist af rosmarin er ikke dominerende, men giver blot et lækkert modspil til æblerne og den søde karamel.

Tarte tatin med æbler og rosmarin
31-60 min.

(0)

September 17, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, mørdej: 1 time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 ovnfad eller tærteform, ca. 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Skal det gå lidt stærkt, kan du bage tærten med færdigkøbt butterdej. Køb den i velassorterede supermarkeder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'