Tapas med serranoskinke, pære og blå ost
25. juli 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Blå ost og pære er et match made in heaven. Spis gerne de små bidder til en frisk aperitif, som en del af en tapas eller som forret.
Ingredienser
Udstyr
tandstik eller små træspyd
Sådan gør du
Skær osten i aflange stykker.
Skyl pærerne, og skær dem i stave.
Skyl rucola, og slyng bladene tørre i en salatslynge, eller tør dem i et viskestykke.
Saml ost, pærer og rucola, og vikl parmaskinke omkring. Fastgør med en tandstik eller et lille træspyd. Anret på et fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk