Tapas med serranoskinke, pære og blå ost

25. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Blå ost og pære er et match made in heaven. Spis gerne de små bidder til en frisk aperitif, som en del af en tapas eller som forret.

Ingredienser

Udstyr

tandstik eller små træspyd

Sådan gør du

Skær osten i aflange stykker.
Skyl pærerne, og skær dem i stave.
Skyl rucola, og slyng bladene tørre i en salatslynge, eller tør dem i et viskestykke.
Saml ost, pærer og rucola, og vikl parmaskinke omkring. Fastgør med en tandstik eller et lille træspyd. Anret på et fad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar