Tandoorimarinade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tandoorimarinaden er især god til fjerkræ, skaldyr og lam. Læg kødet i marinaden i mindst 3 timer (eller gerne natten over),før det skal på grillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele groft.
Kom løg, hvidløg og tandoori masala i en blender eller minihakker, og blend det godt sammen til en jævn masse.
Hæld blandingen over i en skål, og rør det sammen med sukker, kokosmel og yoghurt. Krydr marinaden med salt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar