Tandoorimarinade
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Tandoorimarinaden er især god til fjerkræ, skaldyr og lam. Læg kødet i marinaden i mindst 3 timer (eller gerne natten over),før det skal på grillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele groft.
Kom løg, hvidløg og tandoori masala i en blender eller minihakker, og blend det godt sammen til en jævn masse.
Hæld blandingen over i en skål, og rør det sammen med sukker, kokosmel og yoghurt. Krydr marinaden med salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk