Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat

Den saftige kylling skal marineres i tandoori-krydderi, paprika og cayennepeber, så der er virkelig smæk på smagen. Derfor passer den milde myntecreme og den syrlige kålsalat helt perfekt til.

Bemærk
Marinering, kylling: Mindst 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør yoghurten med krydderierne, og vend kyllingefileterne i blandingen. Lad dem marinere på køl i mindst 20 minutter, gerne flere timer.
Tænd ovnen på 180°. Fordel de marinerede kyllingefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæld det sidste af marinaden over. Steg kødet i ovnen i ca. 30 minutter.
Skær spidskålen i grove stykker. Skær blomkål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skyl begge dele, og dup dem tørre.
Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og bland de 2 slags kål med dressingen. Drys salaten med sesamfrø.
Hak myntebladene groft, og rør dem med yoghurt, salt og peber.
Servér kyllingefileterne med frisk kålsalat, myntecreme og groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
19. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar