Tandoori-kylling med raita og naan

Lørdagskyllingen får en tiltrængt opgradering, når den serveres på indisk manér med tandoori og raitadressing og naanbrød som tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål, og vend kyllingelårene godt rundt i blandingen.
Lad dem trække i mindst 1 time i køleskabet (eller gerne til næste dag).
Læg kyllingelårene i en smurt bradepande, og steg dem i en 200° varm ovn i 25 minutter. Tjek, at de er helt gennemstegte.
Skræl agurken, skær den i små tern, og bland med yoghurt, chili og garam masala. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med raita, limefrugt skåret i både og lunede naanbrød. Pynt med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar