Tandoori-kylling med raita og naan
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lørdagskyllingen får en tiltrængt opgradering, når den serveres på indisk manér med tandoori og raitadressing og naanbrød som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål, og vend kyllingelårene godt rundt i blandingen.
Lad dem trække i mindst 1 time i køleskabet (eller gerne til næste dag).
Læg kyllingelårene i en smurt bradepande, og steg dem i en 200° varm ovn i 25 minutter. Tjek, at de er helt gennemstegte.
Skræl agurken, skær den i små tern, og bland med yoghurt, chili og garam masala. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med raita, limefrugt skåret i både og lunede naanbrød. Pynt med plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk