Tandoori-kylling med raita og naan

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lørdagskyllingen får en tiltrængt opgradering, når den serveres på indisk manér med tandoori og raitadressing og naanbrød som tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål, og vend kyllingelårene godt rundt i blandingen.
Lad dem trække i mindst 1 time i køleskabet (eller gerne til næste dag).
Læg kyllingelårene i en smurt bradepande, og steg dem i en 200° varm ovn i 25 minutter. Tjek, at de er helt gennemstegte.
Skræl agurken, skær den i små tern, og bland med yoghurt, chili og garam masala. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med raita, limefrugt skåret i både og lunede naanbrød. Pynt med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar