Tagliatelle med salsiccia og rucola
2. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Salciccia er en krydret, italiensk pølse, der gør det nemt at lave middelhavsinspireret mad, der er spækket med smag. Køb dem i velassorterede dagligvareforretninger eller hos slagteren.
Ingredienser
Sådan gør du
Åbn skindet på pølserne, og klem farsen ud. Pil og hak hvidløget fint.
Steg hvidløg og chiliflager i olie i en dyb pande ved middel varme i et par minutter, til løgene er klare. Tilsæt farsen, og brun det godt, til det er findelt. Hæld hvidvin i panden, og lad det koge lidt ind. Tilsæt tomatpuré og sukker, og lad det småstege i 5-6 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp, og gem 1½ dl af kogevandet.
Skyl og tør rucolasalaten. Vend pasta og halvdelen af rucolaen i saucen sammen med det gemte kogevand, og lad retten simre i et par minutter.
Anret pastaen i dybe tallerkener, og top med resten af rucolaen og masser af friskrevet parmesan. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk