Tagliatelle med ragu bianco

4. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Den italienske ragu bianco er en hvid kødsauce uden tomat. I stedet er den lavet på bouillon og masser af grøntsager – lidt lettere end den klassiske kødsauce, men stadig mættende og meget delikat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog tagliatellen al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
Svits kødet i lidt olivenolie ved god varme.
Tilsæt snittet porre og bladselleri og svampe skåret i mindre stykker, og svits i 2 minutter.
Kom squash i halve skiver, oregano samt bouillon ved, og lad det koge, til væden er næsten fordampet.
Smag til med salt og peber, og bland med tagliatellen.
Fordel pastaen på tallerknerne, og servér med et godt drys revet parmesan og hakket persille.

Tip!

Den italienske ragu bianco kan også tilsættes hvidvin eller fløde. Kan også fint serveres til for eksempel gnocchi.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar