Tagliatelle med hjertemuslinger og friske tomater

Har du smagt hjertemuslinger? De er meget nemme at tilberede og er en virkelig lækker delikatesse. Hvis ikke du kan få fat på hjertemuslinger, kan du sagtens bruge blåmuslinger i stedet for.

Tagliatelle med hjertemuslinger og friske tomater
0-30 min.

(0)

10. august 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
tagliatelle (smal båndpasta)
400 g
skalotteløg
1
hvidløg
2 fed
olivenolie til stegning
4 spsk.
hvidvin
2 dl
rensede hjertemuslinger
1 kg
små tomater
½ kg
salt
peber

Til servering

frisk basilikum
1 bundter

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, gerne med lidt olie i kogevandet. Hæld vandet fra, og hold pastaen varm.
Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint, og svits dem i olivenolie i en gryde, til de er let gyldne. Tilsæt hvidvin, og lad det koge op.
Tilsæt hjertemuslingerne, og kog dem under låg i 5 minutter. Tag låget af, og kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig.
Skyl tomaterne, skær dem i kvarte, og vend dem med muslingerne i gryden. Krydr med salt og peber.

Servering

Servér pastaen i dybe skåle sammen med hjertemuslingerne, og top med frisk basilikum. Servér med groft brød til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'