Tagliatelle med hjertemuslinger og friske tomater

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Har du smagt hjertemuslinger? De er meget nemme at tilberede og er en virkelig lækker delikatesse. Hvis ikke du kan få fat på hjertemuslinger, kan du sagtens bruge blåmuslinger i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, gerne med lidt olie i kogevandet. Hæld vandet fra, og hold pastaen varm.
Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint, og svits dem i olivenolie i en gryde, til de er let gyldne. Tilsæt hvidvin, og lad det koge op.
Tilsæt hjertemuslingerne, og kog dem under låg i 5 minutter. Tag låget af, og kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig.
Skyl tomaterne, skær dem i kvarte, og vend dem med muslingerne i gryden. Krydr med salt og peber.
Servér pastaen i dybe skåle sammen med hjertemuslingerne, og top med frisk basilikum. Servér med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar