Tærte med svampe og bacon
9. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Med både bacon, champignoner og rucola i tærten er der ikke nogen risiko for, at du ikke bliver mæt. Servér tærten sammen med en grøn salat, så er aftensmaden sikret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Rens og skær svampene i kvarter, og hak timian.
Smelt smørret på en varm pande, og steg svampe og timian gyldent.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt på en pande.
Rul tærtedejen ud i en tærteform, og prik den med en gaffel. Bag tærtebunden i ovnen i 8 minutter.
Fordel svampe, bacon og rucola i tærteformen.
Pisk hytteost, cremefraiche, æg, revet ost, salt og peber sammen, og fordel fyldet i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter. Servér den gerne med en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk