Tærte med squash og forårsløg
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tærten er let at lave, da bunden er af butterdej frem for hjemmelavet mørdej. Spis tærten med squash og forårsløg på en kødfri dag, eller servér den som tilbehør til fx kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Rul dejen ud på en bageplade. Buk kanterne ind hele vejen rundt, så fyldet ikke kan løbe ud.
Pisk æg sammen med mælk og cremefraiche. Riv skallen fint af citronen. Krydr med citronskal, chiliflager, salt og peber. Fordel det oven på dejen.
Rens forårsløg og squash, og skær begge dele i skiver. Fordel det på tærten. Drys med plukket rosmarin. Bag tærten i en 200° varm ovn i 35 minutter.
Pluk og skyl salaten. Pil løget, og skær det i skiver. Pres saften af citronen.
Rør olie sammen med citronsaft, sennep, salt og peber, og vend det sammen med salat og løg. Servér som tilbehør til tærten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk