Tærte med spinat, tomat og parmesan

11. juli 2023 af .

Foto: Peter Kam

Når det skal være ekstra nemt at få aftensmaden på bordet, er det helt legalt at bruge en rulle fersk tærtedej fra supermarkedets køledisk.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
1 tærteform, 24 cm i diameter

Sådan gør du

Skyl og afdryp babyspinat. Rens porrer, og skær dem i tynde ringe. Opvarm smør i en dyb pande, og steg porrer i 2-3 minutter.
Tilsæt spinat, og steg ganske kort, til spinaten falder sammen. Krydr med herbes de Provence, salt og peber, og tag panden fra varmen.
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i en tærteform. Fordel spinatblandingen i tærten.
Pisk æg, fløde og 25 g fintrevet parmesan sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggeblandingen i tærten.
Skær tomater i skiver. Fordel dem på toppen af tærten, og drys med de sidste 25 g revet parmesan. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden og gennembagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar