Tærte med søde kartofler

Den her tærte er helt simpel og meget nem at forberede. Rul bare butterdej ud, top med søde kartoffelskiver og pisk med lidt æg. Servér med valnødder og græsk yoghurt til.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°. Skræl søde kartofler, og skær dem i skiver på ca. 4 mm. Smelt smørret i en stor pande, og steg kartoflerne gyldne.
Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir, og fordel kartoffelskiver på i et tæt mønster.
Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg, og drys med muscovadosukker.
Bag tærten ca. 25 minutter, til kanterne er hævet op og har en flot gylden farve.
Drys evt. med grofthakkede valnøddekerner, og servér med græsk yoghurt til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
28. januar 2020 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar