Tærte med rejer og laks
27. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hvem er ikke vild med tærte? Uanset om du bager bunden selv eller køber den færdiglavet i supermarkedet, passer den sig selv i ovnen, når du har fyldt den med lækkerier.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud i en tærteform, og bag den i ovnen i 8 minutter.
Skær laksen i tern. Tø ærterne op. Skyl spinaten. Skyl dilden, og hak den fint.
Fordel laks, rejer, ærter, spinat og dild i tærteformen.
Pisk æg, cremefraiche, mælk, revet ost, salt og peber sammen i en skål med et piskeris. Hæld blandingen i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk