Tærte med rejer og laks

27. september 2021 af .

Foto: Peter Kam

Hvem er ikke vild med tærte? Uanset om du bager bunden selv eller køber den færdiglavet i supermarkedet, passer den sig selv i ovnen, når du har fyldt den med lækkerier.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud i en tærteform, og bag den i ovnen i 8 minutter.
Skær laksen i tern. Tø ærterne op. Skyl spinaten. Skyl dilden, og hak den fint.
Fordel laks, rejer, ærter, spinat og dild i tærteformen.
Pisk æg, cremefraiche, mælk, revet ost, salt og peber sammen i en skål med et piskeris. Hæld blandingen i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar