Tærte med porre og laks

7. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Porretærte er aftensmaden, der aldrig skuffer. I den her lækre tærte får porrerne selskab af laks, der giver skøn smag til tærten. Servér tærten med en grøn salat, så har du et lækkert måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Rul tærtedejen ud i en tærteform, og prik hul i den med en gaffel. Bag tærtebunden i ovnen i 8 minutter.
Rens porrerne, og skær dem i 2 cm store stykker. Hak timian, og steg timian og porrer i smør i 5 minutter.
Skær laksen i mindre stykker, og smuldr fetaosten.
Fordel porrer, laks og fetaost i tærteformen.
Pisk cremefraiche, æg, salt og peber sammen. Vend blandingen sammen med osten, og fordel den i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter. Servér gerne tærten med en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar