Tærte med porre og laks
7. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Porretærte er aftensmaden, der aldrig skuffer. I den her lækre tærte får porrerne selskab af laks, der giver skøn smag til tærten. Servér tærten med en grøn salat, så har du et lækkert måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Rul tærtedejen ud i en tærteform, og prik hul i den med en gaffel. Bag tærtebunden i ovnen i 8 minutter.
Rens porrerne, og skær dem i 2 cm store stykker. Hak timian, og steg timian og porrer i smør i 5 minutter.
Skær laksen i mindre stykker, og smuldr fetaosten.
Fordel porrer, laks og fetaost i tærteformen.
Pisk cremefraiche, æg, salt og peber sammen. Vend blandingen sammen med osten, og fordel den i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter. Servér gerne tærten med en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk