Tærte med laks, soltørrede tomater og feta

Det fine ved en tærte er følelsen af at have lavet det hele fra bunden selv, uden at det er et særlig omfattende projekt. Og så er tærter typisk fyldt med smag – som her, hvor de soltørrede tomater og forårsløg får ekstra pondus fra laksen og fetaosten.

Tærte med laks, soltørrede tomater og feta
Over 150 min.

(3)

July 13, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard
Bemærk:Hævetid: I alt ca. 2 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 tærteform, 22-24 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Bland lidt fuldkornshvedemel i hvedemelet, hvis du vil have en lidt grovere tærtedej.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'