Tærte med kål og Vesterhavsost
Svært ved at finde på idéer til at udrydde resterne af et kålhoved? Steg det let, og brug det som fyld i en tærte. Alle typer af kål dur til opskriften her: Blomkål, hvidkål, palmekål, rosenkål – så gå på jagt efter slatne rester i grøntsagsskuffen, og glæd dig til en mættende madtærte med knasende, salt Vesterhavsost på toppen.
![Tærte med kål og Vesterhavsost](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/taerte-med-kal-og-vesterhavsost_10174.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.5325071868997883&fp-z=0.9999999999999999)
0-30 min.
(0)
April 19, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner