Tærte med kål og Vesterhavsost

Svært ved at finde på idéer til at udrydde resterne af et kålhoved? Steg det let, og brug det som fyld i en tærte. Alle typer af kål dur til opskriften her: Blomkål, hvidkål, palmekål, rosenkål – så gå på jagt efter slatne rester i grøntsagsskuffen, og glæd dig til en mættende madtærte med knasende, salt Vesterhavsost på toppen.

Tærte med kål og Vesterhavsost
0-30 min.

(0)

April 19, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vesterhavsost har små bomber af saltnister, som gør den rigtig god oven på tærte.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'