Tærte med cherrytomater og grøn salat

28. august 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Cherrytomater, oliven og rucola. De tre ingredienser ser man tit sammen i en salat, men her kommer de i stedet en tur i ovnen i en tærteform. Servér en grøn salat til, så har du en skøn kombination til aftensmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Rul tærtedejen ud i en tærteform, og prik hul i den med en gaffel. Forbag tærtebunden i ovnen i 8 minutter.
Skyl og halvér tomaterne, og fordel dem i tærteformen sammen med oliven. Skyl rucolaen, og fordel den i tærteformen.
Pisk æg, cremefraiche, ost, salt og peber sammen med et piskeris i en skål. Hæld blandingen i tærteformen.
Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter.
Pil ærterne.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesen i tynde, skrå skiver.
Skyl feldsalaten, og bland ærter, asparges og salat i en skål.
Hak mandlerne groft, og drys dem over salaten.
Pres frisk citronsaft over salaten, og drys med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar