Tærte med balsamicoløg, oliven og feta
12. november 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Køb en færdig tærtedej, og fyld den med lækre grøntsager og cremet feta. Så er aftensmaden på bordet i løbet af kort tid.
Ingredienser
Udstyr
1 tærteform, 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformen.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Steg dem i olie på en varm pande i ca. 5 minutter, til de er bløde og klare i farven. Tilsæt timian og balsamicoeddike, og lad eddiken koge ind, til den næsten er fordampet. Tag panden af varmen.
Skyl peberfrugterne, og skær dem i brede strimler. Fordel peberfrugt, balsamicoløg og oliven i tærtebunden, og smuldr fetaosten over.
Pisk æg, cremefraiche og mælk sammen med et piskeris i en skål, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne i tærten.
Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden.
Drys hakket persille og smuldret feta over tærten, og servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk