Tærte med balsamicoløg, oliven og feta

12. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Køb en færdig tærtedej, og fyld den med lækre grøntsager og cremet feta. Så er aftensmaden på bordet i løbet af kort tid.

Ingredienser

Udstyr

1 tærteform, 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformen.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Steg dem i olie på en varm pande i ca. 5 minutter, til de er bløde og klare i farven. Tilsæt timian og balsamicoeddike, og lad eddiken koge ind, til den næsten er fordampet. Tag panden af varmen.
Skyl peberfrugterne, og skær dem i brede strimler. Fordel peberfrugt, balsamicoløg og oliven i tærtebunden, og smuldr fetaosten over.
Pisk æg, cremefraiche og mælk sammen med et piskeris i en skål, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne i tærten.
Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden.
Drys hakket persille og smuldret feta over tærten, og servér straks.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar