Tacoskaller med blomkål og kikærter
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Sprøde tacos med blomkål og ostebagte kikærter, som også smager skønt i sig selv - pas på, de bliver din nye favoritsnack!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær blomkålen i buketter, og vend dem i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne.
Skyl kikærterne, og tør dem i et rent viskestykke. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kikærterne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde. Riv cheddarosten, og fordel den over kikærterne. Bag dem i yderligere 5 minutter, så osten smelter og bliver gylden.
Rist mandlerne let på en tør pande. Pil og pres hvidløg. Pres saften af limefrugten. Kom persille, koriander, limesaft, hvidløg og olivenolie i en blender, og kør, til du får en grøn olie.
Tilsæt mandler, og kør maskinen, til du får en grov pesto. Smag til med limesaft, salt og peber.
Lun tacoskallerne i ovnen. Skær avocadokødet i skiver. Servér tacoskallerne med avocado, ristet blomkål, cheddar-kikærter, cremefraiche og pesto.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk