Tacos med tun og avocado
28. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Smagen af Mexico venter i disse skønne tacos, der er fyldt med tun, avocado, frisk koriander og lime. Du kan også bruge kylling i stedet for fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm tortillas på en grillpande, til de får fine grillstriber. Tag dem af panden.
Steg tunen i olie på panden i et halvt minut på hver side. Skær tunen i tern på 1 x 1 cm.
Skær avocado i tern, og vend dem med tun i en skål. Smag til med 1 spsk. limesaft, salt og peber.
Skyl, og tør salat og koriander. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Fordel salatblade og tun i tortillaerne, top med tomater, dryp med salsa verde, og pynt med koriander. Servér med limebåde til at dryppe over.
Tip!
Salsa verde er en grøn sovs lavet af friske krydderurter. Køb den færdig i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk