Tacos med stegte svampe
12. november 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Svampene bidrager med den eftertragtede umamismag, som vi kender fra kød. Sørg for at stege svampene hårdt, så de får en lækker stegeskorpe.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og riv dem i tynde strimler med fingrene. Pil og hak løg og hvidløg fint.
Svits løg og hvidløg i olie på en pande i et par minutter. Tilsæt svampe, og lad dem stege i ca. 5 minutter ved høj varme, til de er let gyldne.
Tilsæt soya, tabasco, spidskommen og paprika, og lad det stege i yderligere ca. 5 minutter ved lav varme.
Skyl og tør salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Varm tortillaerne.
Fyld tortillaerne med salat, avocado og svampe, og top med koriander og salsa.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk