Tacos med stegte svampe

12. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Svampene bidrager med den eftertragtede umamismag, som vi kender fra kød. Sørg for at stege svampene hårdt, så de får en lækker stegeskorpe.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og riv dem i tynde strimler med fingrene. Pil og hak løg og hvidløg fint.
Svits løg og hvidløg i olie på en pande i et par minutter. Tilsæt svampe, og lad dem stege i ca. 5 minutter ved høj varme, til de er let gyldne.
Tilsæt soya, tabasco, spidskommen og paprika, og lad det stege i yderligere ca. 5 minutter ved lav varme.
Skyl og tør salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Varm tortillaerne.
Fyld tortillaerne med salat, avocado og svampe, og top med koriander og salsa.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar