Tacos med steak og sprød salat
14. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Tacos kan sagtens serveres med andet end hakket oksekød. Prøv fx med steak og en sprød salat med radiser, fennikel og mandler. Servér evt. bare skallerne ved siden af.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg bøfferne på en tallerken. Rør olie sammen med chiliflager, og pensl chiliolien på bøfferne. Steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side på en (grill)pande.
Skræl gulerødder. Rens radiser. Skær begge dele i tynde strimler. Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rist mandler på en tør pande i 4-5 minutter. Bland det hele sammen.
Pluk brøndkarse og koriander, og bland krydderurterne i salaten.
Pres saften af limefrugterne. Rør cremefraiche sammen med limesaft og olie.
Lun tacoskallerne efter anvisningen på emballagen, og servér dem med bøfferne skåret i tynde skiver, sprød salat og cremefraichedressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk