Tacos med ribeye og majssalsa
6. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Mmmm ... De små tacos er fulde af smag! Med ribeye, krydderier og en hjemmelavet majssalsa bliver alle om bordet glade.
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl bøfferne med en smule olie, og gnid dem ind i krydderierne. Brun bøfferne på begge sider på en pande ved høj varme, og steg dem i 4-5 minutter på hver side ved middel varme. De skal gerne være lidt røde i midten.
Lad bøfferne trække i 5 minutter, før de skæres i skiver.
Tø majsene op, eller hæld vandet fra dåsen. Pil løget, og hak det fint. Hak jalapeños fint. Pres saften af limefrugten. Skyl og hak koriander. Rør majs sammen med løg, jalapeños, limesaft, koriander og olie.
Varm tortillapandekagerne let på en tør pande, og anret dem på et bræt. Skyl radicchiobladene, og læg dem på tortillaerne.
Top med skiver af ribeye og majssalsa. Afslut med en smule skyllet koriander. Servér evt. med en stærk chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk