Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Vagtelæg giver små yndige spejlæg og gør hele retten til en luksuriøs lille sag.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl og hak cherrytomater fint. Rens chilien, og hak den fint. Pres saften af limefrugten.
Vend løg, hvidløg, tomater og chili sammen, og smag salsaen til med limesaft, olie, salt og peber.
Del avocadoerne i 4 både hver, og fjern skal og sten. Vend først avocadobådene i mel krydret med cayennepeber, derefter i sammenpisket æg og til sidst i pankorasp.
Steg avocadoerne i 3-4 minutter i olie på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Krydr med salt.
Steg små spejlæg af vagtelæggene.
Anret majstortillaer med avocadobåde og tomatsalsa, vagtelspejlæg, plukket koriander og limefrugt skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar