Tacos med paneret avocado, vagtelæg og tomatsalsa
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Vagtelæg giver små yndige spejlæg og gør hele retten til en luksuriøs lille sag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl og hak cherrytomater fint. Rens chilien, og hak den fint. Pres saften af limefrugten.
Vend løg, hvidløg, tomater og chili sammen, og smag salsaen til med limesaft, olie, salt og peber.
Del avocadoerne i 4 både hver, og fjern skal og sten. Vend først avocadobådene i mel krydret med cayennepeber, derefter i sammenpisket æg og til sidst i pankorasp.
Steg avocadoerne i 3-4 minutter i olie på en pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Krydr med salt.
Steg små spejlæg af vagtelæggene.
Anret majstortillaer med avocadobåde og tomatsalsa, vagtelspejlæg, plukket koriander og limefrugt skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk