Tacos med mexi-blomkål
16. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Disse vegetariske tacos er fyldt med blomkål og kikærter, der er ristet i ovnen sammen med mexi-krydderier. Top med smeltet ost, og ingen vil savne kødet!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skær blomkålen i buketter, skyl og afdryp dem, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Dræn kikærterne fra dåsen, tør dem i et rent viskestykke, og hæld dem på bagepladen. Vend blomkål og kikærter i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber.
Bag blomkål og kikærter i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne.
Fordel revet cheddar over de bagte blomkål og kikærter, og bag dem i yderligere 5 minutter, til osten er smeltet.
Lun tacoskallerne i ovnen. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Servér tacoskallerne med mexi-blomkål, avocado, cremefraiche, salsa og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk