Tacos med mexi-blomkål

Disse vegetariske tacos er fyldt med blomkål og kikærter, der er ristet i ovnen sammen med mexi-krydderier. Top med smeltet ost, og ingen vil savne kødet!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skær blomkålen i buketter, skyl og afdryp dem, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Dræn kikærterne fra dåsen, tør dem i et rent viskestykke, og hæld dem på bagepladen. Vend blomkål og kikærter i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber.
Bag blomkål og kikærter i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne.
Fordel revet cheddar over de bagte blomkål og kikærter, og bag dem i yderligere 5 minutter, til osten er smeltet.
Lun tacoskallerne i ovnen. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Servér tacoskallerne med mexi-blomkål, avocado, cremefraiche, salsa og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
16. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar