Tacos med krydrede rejer og jordbærsalsa
13. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Der er skruet helt op for sommersmagen i de mexicanske tacos.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil tigerrejerne, men lad halerne sidde på. Læg dem i en skål, og tilsæt olie, citronsaft, paprika, oregano, koriander, presset hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne marinere, mens du klargør resten af måltidet.
Dræn bønnerne, og skyl dem i en sigte. Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak koriander fint. r.
Bland sorte bønner, jordbær, rødløg og koriander i en skål. Pres limesaft over, og tilsæt olie og honning. Vend rundt, og smag til med salt og pebe
Steg rejerne på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Pas på med at stege dem for meget, så de bliver seje.
Lun tortillapandekagerne. Pluk bladene af hjertesalaten, skyl og tør dem, og hak dem groft. Fyld tacos med salat, jordbærsalsa og rejer, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk