Tacos med flanksteak og tomatsalsa
29. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
De mexicanske tacos kan fyldes, med hvad du har lyst til, men flanksteak og grøntsager er et godt bud.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Pil og hak løget fint. Rens chilien, og skær den i små tern. Bland det hele med limesaft og hakket koriander.
Giv majsene et hurtigt opkog.<br />
Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i både. Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker.
Vend flanksteaken i de 2 slags paprika og spidskommen. Steg den på en pande i olie i 3-5 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen. Krydr med salt og peber. Lad den hvile et par minutter, og skær den i skiver på tværs af kødfibrene.
Lun tacoskallerne, og fyld dem med flanksteak, grøntsager og salsa. Servér med græsk yoghurt og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk