Tacos med barbecuemarinerede rejer
10. juni 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft.
Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne, og servér dem på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk