Tacos med avocado og mango-bønne-salsa
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Det er overraskende lækkert at riste avocado i ovnen – særligt når skiverne vendes i krydrede hakkede mandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Hak mandlerne fint. Bland dem med hvidløgspulver, røget paprika og salt i en dyb tallerken. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i 1 cm brede skiver.
Vend skiverne i mandelblandingen, og tryk de hakkede mandler godt fast. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Hæld vandet fra bønnerne. Skræl og skær mangofrugten i små tern. Pil og hak rødløget fint. Rens og hak chilien helt fint. Hak koriander og mynte groft. Pres saften af limefrugten.
Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Snit spidskål meget fint. Lun tortillaerne, og fyld dem med kål, bagt avocado og mango-bønne-salsa. Servér straks.
Tip!
Kan du ikke finde små mexicanske pandekager, kan du bruge sprøde tacoskaller.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk