Tacos af spidskål med kylling og avocadodressing
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Brug sprød spidskål til at holde på maden med i stedet for de normale tacoskaller. Det er både sundt og lækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak rødløg og hvidløg fint. Rens peberfrugterne, og skær dem i små tern. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olie på en pande ved lav varme i 5 minutter.
Tilsæt spidskommen og paprika, svits et par minutter, og tilsæt så kødet. Svits, til kødet er brunet, og tilsæt bouillon.
Lad det simre ved lav varme i 30 minutter. Tilsæt lidt vand undervejs, hvis det bliver for tørt, og smag til med salt og peber.
Mos avocadoen, og bland den med yoghurt. Pil hvidløget, og riv det ned i blandingen. Smag til med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Rens forårsløget og skær det i tynde skiver.
Bland tomattern med forårsløg og hakket koriander, og smag til med lidt limesaft.
Skyl spidskålsbladene, og fjern den groveste del af stokken. Anret fyldet i spidskålsbladene, og top med tomatsalat. Servér med dressingen til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk