Taco-salat
21. juli 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Bland smagen af Mexico i salatskålen, der både indeholder noget sødt, syrligt og knasende sprødt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salaten, og pluk den groft. Skyl agurken, og skær den i små tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Skær koteletterne i strimler, og vend dem med taco-krydderi, salt og peber.
Steg kødet på en pande i 5-6 minutter, til det er gyldent og gennemstegt. Tilsæt honning og limesaft i de sidste sekunder af stegetiden, og krydr med salt.
Knus de sprøde tacos groft. Pil rødløget, og skær det i små tern. Pluk og hak koriander groft.
Rør cremefraiche sammen med lidt salt og limesaft i en skål.
Anret salaten på tallerkner, og fordel agurk, avocado, tomater og stegt gris ovenpå. Drys med rødløg og koriander, og dryp dressing over. Servér straks med limebåde og evt. ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk