Tabbouleh med quinoa

En af de lækreste ting i det libanesiske køkken er tabbouleh. En finthakket salat med masser af persille. I den her version er der ekstra quinoa, der gør, at salaten mætter ekstra godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl quinoaen ordentlig. Kog quinoa og vand i ca. 15 minutter, og lad quinoaen køle af.
Hak tomat, peberfrugt, agurk og rødløg fint.
Del granatæblet, og pil kernerne ud.
Hak persille og mynte fint.
Bland grøntsager, krydderurter og quinoa.
Pisk olie, citronskal, citronsaft, salt og peber sammen, og vend dressingen med salaten.
Servér gerne salaten med fladbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
2. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar