Tabbouleh med quinoa
2. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En af de lækreste ting i det libanesiske køkken er tabbouleh. En finthakket salat med masser af persille. I den her version er der ekstra quinoa, der gør, at salaten mætter ekstra godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl quinoaen ordentlig. Kog quinoa og vand i ca. 15 minutter, og lad quinoaen køle af.
Hak tomat, peberfrugt, agurk og rødløg fint.
Del granatæblet, og pil kernerne ud.
Hak persille og mynte fint.
Bland grøntsager, krydderurter og quinoa.
Pisk olie, citronskal, citronsaft, salt og peber sammen, og vend dressingen med salaten.
Servér gerne salaten med fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk