Tabbouleh med mynte, feta og stegt aubergine

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Spar ikke på de friske krydderurter, når du laver tabbouleh. Ud over mynte kan du tilføje både persille og koriander.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulgur i letsaltet vand i 10-12 minutter, til den er netop mør. Hæld vandet fra, og afkøl bulguren med koldt vand i en sigte.
Skyl auberginen, og skær den i skiver på langs. Steg dem i olivenolie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skær de stegte aubergineskiver i mindre stykker. Hak mynten fint. Vend auberginerne med den afkølede bulgur og hakkede mynte i en skål.
Bland fintrevet citronskal og friskpresset citronsaft med olie, salt og peber. Vend dressingen i tabboulehen.
Drys smuldret feta over, og servér med godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar