Tabbouleh med mynte, feta og stegt aubergine
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Spar ikke på de friske krydderurter, når du laver tabbouleh. Ud over mynte kan du tilføje både persille og koriander.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulgur i letsaltet vand i 10-12 minutter, til den er netop mør. Hæld vandet fra, og afkøl bulguren med koldt vand i en sigte.
Skyl auberginen, og skær den i skiver på langs. Steg dem i olivenolie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skær de stegte aubergineskiver i mindre stykker. Hak mynten fint. Vend auberginerne med den afkølede bulgur og hakkede mynte i en skål.
Bland fintrevet citronskal og friskpresset citronsaft med olie, salt og peber. Vend dressingen i tabboulehen.
Drys smuldret feta over, og servér med godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk