Tabbouleh med mynte, feta og stegt aubergine

Spar ikke på de friske krydderurter, når du laver tabbouleh. Ud over mynte kan du tilføje både persille og koriander.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulgur i letsaltet vand i 10-12 minutter, til den er netop mør. Hæld vandet fra, og afkøl bulguren med koldt vand i en sigte.
Skyl auberginen, og skær den i skiver på langs. Steg dem i olivenolie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skær de stegte aubergineskiver i mindre stykker. Hak mynten fint. Vend auberginerne med den afkølede bulgur og hakkede mynte i en skål.
Bland fintrevet citronskal og friskpresset citronsaft med olie, salt og peber. Vend dressingen i tabboulehen.
Drys smuldret feta over, og servér med godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar