Tabbouleh med kikærter og salattern

10. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Knasende sprød og lækker salat, der mætter godt og længe. Brug evt. fetaost eller parmesan i stedet for salatost.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulguren i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken i ca. 15 minutter. Afkøl let, og vend olie, citronsaft, salt og peber i.
Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte, og dryp af. Vend kikærterne i bulguren.
Pil og snit rødløget fint, og rens og skær forårsløg i mundrette stykker. Skyl agurken, og skær den i tern.
Vend grøntsagerne i bulguren sammen med granatæblekerner og salattern. Drys godt med mynte og koriander, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar