Tabbouleh med kikærter og salattern
10. maj 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Knasende sprød og lækker salat, der mætter godt og længe. Brug evt. fetaost eller parmesan i stedet for salatost.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulguren i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken i ca. 15 minutter. Afkøl let, og vend olie, citronsaft, salt og peber i.
Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte, og dryp af. Vend kikærterne i bulguren.
Pil og snit rødløget fint, og rens og skær forårsløg i mundrette stykker. Skyl agurken, og skær den i tern.
Vend grøntsagerne i bulguren sammen med granatæblekerner og salattern. Drys godt med mynte og koriander, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk