Tabbouleh med æg
26. maj 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Den mellemøstlige salat er kendt for kombinationen af bulgur, krydderurter og grønt vendt med olivenolie og citronsaft. Her serveres den med æg, så den kan nydes som et komplet måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulguren i bouillon i en gryde efter anvisningen på emballagen, og lad det afkøle let.
Rør sumak, citronsaft og olie sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Vend bulguren i dressingen.
Kog æggene smilende i en gryde i ca. 6 minutter. Skyl dem i koldt vand, og pil dem.
Rens og hak forårsløg fint. Skyl agurken, og skær den i tern. Skyl tomater, og halvér dem. Skyl persille og mynte.
Vend bulguren med krydderurter og grøntsager i en skål. Servér tabboulehen med smilende æg, og drys evt. med ekstra sumak.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk