Syrlige orangetrøfler med ristet kokos
13. april 2021
af
Cecilie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Trøflerne er fulde af smag af både appelsin, kokos og hvid chokolade. En perfekt mundfuld til efermiddagskaffen!
Ingredienser
Sådan gør du
Varm piskefløde, kokosmel, vaniljestang og appelsinskal op til kogepunktet i en lille gryde.
Tag gryden af varmen, og sæt den til side i 30 minutter, så fløden kan tage smag af kokos og appelsin.
Hak chokoladen groft, og varm den op i en gryde over vandbad ved middelvarme. Sluk for varmen, når lidt af chokoladen er smeltet, og lad resten af chokoladen smelte på eftervarmen.
Varm fløden op igen, og si den i den smeltede chokolade. Tilsæt appelsinsaft og smør, og vend massen sammen, til den er ensartet. Hæld cremen i en skål, og dæk den med husholdningsfilm. Stil cremen på køl i mindst 6 timer og gerne natten over.
Rul den kolde trøffelmasse til kugler. Bland kokosmel og fintrevet appelsinskal i en skål, og vend kuglerne deri. Opbevar på køl.
Tip!
Trøflerne kan nemt laves med både lime og citron i stedet for appelsin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk