Syltet torsk med grov mos og bønnesalat

Skøn syltet torsk med en grov kartoffelmos og bønnesalat til – det er nem og lækker aftensmad.

Syltet torsk med grov mos og bønnesalat
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid, torsk: Mindst 2 timer, gerne natten over.

Ingredienser

personer
torskefilet med skind
600 g
sukker
1 spsk.
salt
1 spsk.
olivenolie
¼ dl

Grov kartoffelmos

bagekartofler
4
usprøjtet citroner
¼
gulerødder
3
olivenolie
¼ dl
salt
peber

Bønnesalat

grønne bønner
200 g
små tomater
400 g
avocadoer
2
ristede mandler
100 g

Sådan gør du

Læg torskestykkerne på et fad med skindsiden nedad, og drys dem med sukker og salt. Stil dem køleskabet i mindst 2 timer.

Grov kartoffelmos

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem helt møre i usaltet vand.
Riv citronskallen fint. Skræl og riv gulerødderne fint. Mos kartoflerne med olie, fintrevet citronskal, salt og peber. Vend de revne gulerødder i.

Bønnesalat

Nip bønnerne, og læg dem i en gryde med spilkogende, saltet vand i 2 minutter. Afkøl dem med iskoldt vand.
Skyl og halvér tomaterne. Halvér avocadoerne; fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en teske i små halvkugler. Vend avocado sammen med bønner, ristede mandler og tomater i en skål.
Tænd ovnen på 90°.
Læg den marinerede torsk med skindsiden opad i et ovnfad, dryp med olivenolie, dæk med bagepapir, og bag torsken i ovnen i ca. 20 minutter.
Træk skindet af, og servér torsken med bønnesalat og grov kartoffelmos.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'