Syltet squash og blomkål

7. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Lav dine egne grove pickles, og nyd dem til stegte kødretter, på smørrebrød, i sandwich eller til tatar.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær squash i skiver. Del blomkål i små buketter.
Blanchér grøntsagerne, og læg dem i et rengjort glas.
Hak chili og gurkemeje fint.
Bring krydderier, eddike og sukker i kog, og lad det simre, til sukkeret er opløst.
Hæld lagen over grønsagerne, læg låg på, og lad dem trække i køleskabet i et par uger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar