Syltet squash og blomkål
7. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav dine egne grove pickles, og nyd dem til stegte kødretter, på smørrebrød, i sandwich eller til tatar.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær squash i skiver. Del blomkål i små buketter.
Blanchér grøntsagerne, og læg dem i et rengjort glas.
Hak chili og gurkemeje fint.
Bring krydderier, eddike og sukker i kog, og lad det simre, til sukkeret er opløst.
Hæld lagen over grønsagerne, læg låg på, og lad dem trække i køleskabet i et par uger.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk