Syltet rødkål med lime
2. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Syltet rødkål er altid lækkert. I den her version udfordres smagsløgene lidt ekstra med ingefær, chili og lime i rødkålsglasset.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødkålen tyndt, gerne på et mandolinjern.
Hak chili og ingefær, og riv limeskallen. Fyld kål, chili, ingefær og limeskal i et glas med låg.
Varm eddike, sukker og vand i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld væsken over de øvrige ingredienser, og lad indholdet trække i mindst 1 time.
Opbevar rødkålen på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på syltet rødkål (klassisk)