Syltet rødkål med lime

Syltet rødkål er altid lækkert. I den her version udfordres smagsløgene lidt ekstra med ingefær, chili og lime i rødkålsglasset.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rødkålen tyndt, gerne på et mandolinjern.
Hak chili og ingefær, og riv limeskallen. Fyld kål, chili, ingefær og limeskal i et glas med låg.
Varm eddike, sukker og vand i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld væsken over de øvrige ingredienser, og lad indholdet trække i mindst 1 time.
Opbevar rødkålen på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
2. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar