Syltede svampe

13. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Brug syltede svampe som syrligt tilbehør til en bøf bearnaise eller til brændende kærlighed i stedet for rødbeder.

Ingredienser

Udstyr

et sylteglas

Sådan gør du

Pres saften af appelsinen. Bring eddike og honning i kog i en gryde sammen med timian, appelsinsaft og peberkorn, og lad lagen simre i ca. 10 minutter, til ca. halvdelen af væsken er tilbage.
Børst svampene rene, enten med en blød pensel eller med en svampebørste, og del dem i mindre stykker, hvis de er meget store.
Vend svampene i eddikelagen i gryden, og lad dem simre i 3 minutter under låg.
Afkøl svampene i lagen, og hæld dem i et rengjort glas sammen med lagen. Sæt låg på glasset.
Svampene kan spises med det samme, men bliver kun bedre af at trække i et døgn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar