Syltede squash med chili og krondild
14. december 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De syltede squash er gode som tilbehør til aftensmaden eller som syrligt fyld i burger og sandwich.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squashene, og skær dem i halvtykke skiver. Læg dem i en sigte, vend dem med salt, og lad dem trække og dryppe af i 30 minutter.
Bring eddike og sukker i kog, til sukkeret er opløst. Afkøl helt.
Skyl saltet af squashene, og dup dem tørre. Skyl chilierne.
Fyld squashene i et stort glas med tætsluttende låg sammen med chili og krondild.
Hæld eddikelagen over squashene, og lad dem trække til næste dag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk