Syltede squash med chili og krondild

14. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De syltede squash er gode som tilbehør til aftensmaden eller som syrligt fyld i burger og sandwich.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squashene, og skær dem i halvtykke skiver. Læg dem i en sigte, vend dem med salt, og lad dem trække og dryppe af i 30 minutter.
Bring eddike og sukker i kog, til sukkeret er opløst. Afkøl helt.
Skyl saltet af squashene, og dup dem tørre. Skyl chilierne.
Fyld squashene i et stort glas med tætsluttende låg sammen med chili og krondild.
Hæld eddikelagen over squashene, og lad dem trække til næste dag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar