Syltede squash i olie

Disse syltede squash er først kogt i hvidvin og eddike og siden hen lageret i olie. Servér squashene som del af antipasti eller som tilbehør til stegt kød eller fjerkræ, eller læg et par stykker i en sandwich.

Syltede squash i olie
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Tørretid: Mindst 2 timer. Holdbarhed: Mindst 1 år i køleskabet.

Ingredienser

glas

Sådan gør du

Tip!

Brug bare en billig flaske hvidvin, det betyder ikke noget i denne sammenhæng. Kogelagen kan genbruges til andre grøntsager, fx svampe, peberfrugter, hvidløg, blomkål, gulerødder eller løg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'