Syltede squash i olie
Disse syltede squash er først kogt i hvidvin og eddike og siden hen lageret i olie. Servér squashene som del af antipasti eller som tilbehør til stegt kød eller fjerkræ, eller læg et par stykker i en sandwich.
![Syltede squash i olie](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/syltede-squash-i-olie_1891.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5819091796875&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Tørretid: Mindst 2 timer. Holdbarhed: Mindst 1 år i køleskabet.
Ingredienser
glas
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner